Praktijk Prenatale Echografie
arrow
arrow

Afspraak maken

Wil je graag meer informatie krijgen, of een afspraak maken? Dan kun je bellen met één van de onderstaande telefoonnummers. Het maakt niet uit welk telefoonnummer je belt, wij maken onze afspraken centraal. Wij maken onze medische echo's voornamelijk overdag. Voor een pretecho kun je in de avonduren en op zaterdag terecht! Wij berekenen géén avond- of weekendtarief.

Omdat wij ook op andere locaties werken, zijn wij niet altijd direct bereikbaar. Zijn we afwezig? Spreek dan gerust het antwoordapparaat in, dan bellen wij jullie zo snel mogelijk terug.

Afspraak medische echo's

Wordt jullie zwangerschap niet door verloskundigenpraktijk Belle Vie, Verloskundig Centrum Fellenoord of verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch begeleid, maar hebben jullie wel een verwijzing voor een SEO of andere medische echo? Of willen jullie op eigen verzoek een medische echo (niet vergoed) laten maken? Dan kunnen jullie ook onderstaande telefoonnummers bellen voor een afspraak.

auto

Hanneke Hermans

073 521 12 78

Rodenborchweg 4,
5241 VM Rosmalen

Onze praktijkruimte is in het gebouw waar ook verloskundigenpraktijk Belle Vie zit. Het ligt achter de Lambertuskerk in het centrum van Rosmalen. Deze locatie is rolstoelvriendelijk.

auto

Florence Verbraak

073 684 34 24

Van Voorst tot Voorsstraat 3,
5262 AL Vught

Onze praktijkruimte is in het gebouw waar ook Verloskundig Centrum Fellenoord zit. Het ligt aan de rand van het centrum in Vught, nabij de Helvoirtseweg, het station en de A65. Deze locatie is rolstoelvriendelijk.

Disclaimer & Privacy Klachtenprocedure