Echografie prenataal

Dít kan de tandarts voor je doen op dentaal gebied

Geplaatst op

Cosmetische tandheelkunde biedt een scala aan mogelijkheden om je glimlach te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende behandelingen die tandartsen bieden om je gebit esthetisch te verfraaien.

Bleken van tanden

Een van de meest populaire cosmetische tandheelkundige ingrepen is het bleken van tanden. Met behulp van professionele bleekmiddelen kunnen tandartsen verkleuringen en vlekken op tanden en kiezen effectief verwijderen, waardoor je een stralend witte glimlach krijgt.

Laat je glimlach stralen met moderne tandheelkunde!

Ben je ontevreden over je glimlach? De moderne tandheelkunde biedt een scala aan oplossingen om jouw gebit te perfectioneren en je zelfvertrouwen te boosten.

Facings en veneers

Verberg onregelmatigheden, verkleuringen of scheve tanden met dunne schalen van porselein of composiet. Facings creëren een symmetrische en stralende glimlach, perfect voor die Hollywood-look.

Tandheelkundige implantaten

Mis je tanden of kiezen? Implantaaten zijn een permanente oplossing. Titanium schroeven in het kaakbot fungeren als kunstmatige tandwortels waarop kronen, bruggen of protheses bevestigd worden. Geniet van een compleet en natuurlijk gebit!

Tandvleesrecontouring

Een teveel aan tandvlees kan je glimlach domineren. Tandvleesrecontouring verwijdert overtollig tandvlees en creëert een harmonieuze verhouding tussen tanden en tandvlees voor een evenwichtige glimlach.

Orthodontie

Scheve tanden of openingen tussen tanden? Met orthodontie, zoals beugels, clear aligners of linguale beugels, worden je tanden rechtgezet en verdwijnen openingen.

 

Voor ieder wat wils

Of je nu verkleurde, scheve of ontbrekende tanden hebt, er is altijd een passende behandeling voor jouw unieke glimlach. Maak een afspraak met je tandarts, bespreek je wensen en laat je adviseren over de mogelijkheden. Samen creëren jullie de glimlach waar je altijd al van gedroomd hebt!

 

Tandarts Amsterdam Zuid helpt je graag verder met de nodige behandelingen.  

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We schrijven blogs over zwangerschap en wat daarbij komt kijken. Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ echografieprenataal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden