Echografie prenataal

Hoe kun je donkere kringen onder je ogen krijgen?

Geplaatst op

Voor de een is het niet zo erg als het zou gebeuren, terwijl de ander er niet aan wil denken. Donkere kringen onder ogen is nu eenmaal iets wat je kan gebeuren. Mocht het je gebeuren en je wil er vanaf komen, dan is dat vandaag de dag gelukkig ook mogelijk. Er zijn allerlei klinieken die jou hiermee kunnen helpen. Het is echter misschien ook wel erg handig om te weten waar je donkere kringen onder ogen van kunt krijgen. Misschien kun je het op die manier tegengaan en is de hulp van een kliniek misschien niet eens nodig.

Dunne huid

Een van de oorzaken waardoor je donkere kringen onder ogen zou kunnen krijgen, is het feit dat je daar gewoon te maken hebt met een relatief dunne huid. Je huid is natuurlijk sowieso al niet zo dik, maar het kan zo zijn dat je daar te maken hebt met een nog dunnere huid dan de meeste mensen. Je bent dan ietsje gevoeliger voor het krijgen van donkere kringen onder ogen. Dit is dus iets waar je niet echt iets tegen kunt doen, maar waar je gewoon pech kunt hebben.

Verouderde huid

Ook kan het zo zijn dat je huid gewoon langzaamaan steeds ouder begint te worden. Waar je vroeger misschien nooit last had van donkere kringen onder ogen, kan het zomaar zo zijn dat je dat nu wel hebt. Op oudere leeftijd is het namelijk gewoon zo dat je er meer last van kunt hebben dan toen je jong was. Mochten donkere kringen onder ogen je dus gebeuren als je al wat meer op leeftijd bent, dan is dat helemaal niet zo gek.

Levensstijl of stress

Verder kan het ook aan externe factoren liggen. Wellicht heb je een tijdje lang veel stress ervaren en heb je daardoor last van donkere kringen onder ogen. Verder kan het ook te maken hebben met je levensstijl. Zowel of je fysiek gezond bent en wat je eet kan een flinke invloed hebben op of je donkere kringen onder ogen hebt of niet. Dat is dus iets om in je achterhoofd te houden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We schrijven blogs over zwangerschap en wat daarbij komt kijken. Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ echografieprenataal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden