Hanneke Hermans & Florence Verbraak

Hanneke en Florence zijn allebei opgeleid tot radiodiagnostisch laborant. In de jaren '80 hebben zij ervoor gekozen zich te specialiseren in de echografie, met als eindrichting gynaecologie en obstetrie. Zij hebben deze opleiding beide aan de Hogeschool van Eindhoven gevolgd. Nadat zij jaren in de algemene echografie gewerkt hebben, hebben zij zich uiteindelijk toegespitst op zwangerschapsechografie.

arrow

In 1993 richtte Hanneke Praktijk Prenatale Echografie in Rosmalen op. In 2001 was de vraag naar pretecho's zo groot dat Hanneke blij was dat Florence haar met een nieuwe locatie in Vught wilde bijstaan.

Hanneke en Florence hebben al die jaren naast hun werkzaamheden in de praktijk, ook voor ziekenhuizen en verloskundige praktijken gewerkt. Onder andere voor het uitvoeren van de SEO (20-weken echo's) en combinatietesten. Ze geven daarnaast ook trainingen aan verloskundigen die de echo-opleiding volgen.

Voor onze praktijk vinden wij deskundigheid en zeer geavanceerde apparatuur van groot belang. Wij zien ons beroep als een vak apart, en vinden dat ook niet-medische echo's kundig en met passie gedaan moeten worden. Commercie heeft bij ons altijd op de laatste plaats gestaan. Tot slot helpen wij jullie graag zelf, wij hebben geen personeel in dienst.

BEN

Uiteraard zijn wij aangesloten bij BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland). Dat betekent dat wij geregistreerd zijn en onze kwaliteiten en deskundigheid op peil moeten houden door bijscholing.