Hanneke Hermans

Ik ben opgeleid tot radiodiagnostisch laborant. In de jaren '80 heb ik ervoor gekozen om te specialiseren in de echografie, met als eindrichting gynaecologie en obstetrie. Ik heb deze opleiding aan de Hogeschool van Eindhoven gevolgd. Na jaren in de algemene echografie gewerkt te hebben, heb ik me daarmee uiteindelijk toegespitst op zwangerschapsechografie.

arrow

In 1993 richtte Hanneke Praktijk Prenatale Echografie in Rosmalen op.

Hanneke heeft al die jaren naast haar werkzaamheden in de praktijk, ook voor ziekenhuizen en verloskundige praktijken gewerkt. Onder andere voor het uitvoeren van de SEO (20-weken echo's) en combinatietesten. Hanneke geeft daarnaast ook trainingen aan verloskundigen die de echo-opleiding volgen.

Voor onze praktijk vind ik deskundigheid en zeer geavanceerde apparatuur van groot belang. Ik zie mijn beroep als een vak apart, en vind dat ook niet-medische echo's kundig en met passie gedaan moeten worden. Commercie heeft bij mij altijd op de laatste plaats gestaan. Tot slot help ik jullie graag zelf, ik heb geen personeel in dienst.

BEN

Uiteraard ben ik aangesloten bij BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland). Dat betekent dat ik geregistreerd ben en mijn kwaliteiten en deskundigheid op peil moeten houden door bijscholing.