Echografie prenataal

Tips voor een goede dagelijkse gezichtsverzorging

Geplaatst op

Een gezonde en stralende huid is een van de belangrijkste aspecten van schoonheid. Door een goed dagelijks gezicht verzorgingsroutine uit te voeren zorg je ervoor dat de huid in topconditie blijft. Begint je gezicht met de jaren mee toch plekken en wellicht wat rimpels te laten zien? Ook dan zijn er natuurlijk genoeg opties en producten om dit tegen te gaan! In deze blog bespreken we een aantal tips die jij zelf kunt uitvoeren om je gezicht in goede staat te houden en uiteraard de behandelingen en producten die je hierbij kunnen ondersteunen. Zo zorg ook jij voor een stralend mooie huid!

Begin van een stralende dag

Als je de ochtend begint met een verfrissende douche om wakker te worden is het van belang dat je ook je gezicht goed afspoelt en reinigt. In de nacht zweet je namelijk veel en creëer je slaap bij je ogen, wat natuurlijk niet heel fris is. Dan is het vervolgens belangrijk om je huid goed in te smeren met een goede hydraterende dagcrème. Doordat men vaak te heet doucht droogt je huid al snel uit, meestal merk je ook dat de huid gaat trekken in het gezicht na een douchebeurt. Door de huid direct na het douche goed in te smeren voorkom je te veel trekken van je gezicht en maak je het weer soepel, zo voorkom je rimpels en scheurtjes in de huid.

Voor het slapen gaan

Vervolgens is het belangrijk om aan het einde van de dag je gezicht nogmaals goed te reinigen. Je gezicht heeft namelijk door de dag heen veel vuil en zweet opgelopen en uiteraard is het de bedoeling om oude oliën, crème en ook zeker make-up weer netjes van je gezicht te verwijderen. Vooral oud of lang zittend make-up zal geen goed doen voor je gezicht. Het is daarom belangrijk om je make up altijd voor het slapen gaan weer te verwijderen. Tip: Ga jij de deur vandaag niet uit en komt er ook niemand langs? Geef je ogen en gezicht dan wat rust en sla een dagje make up over.

Behandelingen en goedjes

Je kunt er natuurlijk naast je dagelijkse gezichtsverzorging routine ook voor kiezen om je gezicht wat extra kracht en verzorging te bieden. Je hebt namelijk verschillende goede goedjes zoals SkinCeuticals die je huid een flinke boost van vitamines kunnen geven en zorgen dat je huid extra goed hydrateert. Bepaalde goedjes kunnen zelfs de aanmaak van collageen stimuleren en de beschadigde huid herstellen. Omdat er onwijs veel verschillende huidtypes bestaan, zijn er veel verschillende soorten goedjes en behandelingen, om zo het juiste bij jou huidtype te kunnen toedienen. Wil je graag meer informatie en weten wat het beste bij jouw huid kan toevoegen? Laat je dan informeren bij de huidspecialist Joost Kroon of  kijk op de website.

Gerelateerde berichten

Over ons

We schrijven blogs over zwangerschap en wat daarbij komt kijken. Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ echografieprenataal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden